Velike Lizalice Lizalice Lizalice i bomboni Lizallice
Proizvodnja bombona i lizalica

Daleko od gradske vreve, okružena šumom i žuborom potoka, baš kao u bajci smjestila se mala tvornica najslađih lizalica. U njoj caruje obitelj Blaženić. Trenutačno u ponudi imaju 17 vrsta lizalica i bombona raznih oblika i gramaže. Sve su prigodne, neke su više ljetne, neke su uskrsne, neke božićne…

Candy cane Božićne lizalice Proizvodnja

Proizvodnja lizalica zasniva se na ručnom radu, za izbjeljivanje šećerne mase ne koristimo štetne kemikalije već se služimo metodom izvlačenja koji lizalicama daje tradicionalnu teksuru, za bojanje šara koristimo prirodne boje. Postupak izrade, higijena, i vještina djelatnika, osiguravaju da su Fantasia lizalice Vaš najbolji odabir. Lizalice fantasia proizvode se u klimatiziranom pogonu te se posebna pažnja posvećuje kvaliteti i kontroli proizvoda.

Božćna lizalice kišobran

Lizalica kišobran jedan je od najpoznatiji slatkiša Božićnih blagdana, a za mnoge klince (i odrasle) Božić bez lizalice kišobran je nepotpun.

Više

u bojama Vaše tvrtke ili bojama Vaše teme za svečanost ili jednostavno kao slatki promo proizvod. Neke od takvih proizvoda pogledajte u natavku

Promo

B2B Veleprodajna imternet trgovina

web shop

Šarenel izalice u obliku srca, cvijeta ili kruga, raznih veličina i kombinacija boja dostupne su preko naših partnera i distributera u većini zemalja EU te ostalim zemljama Europe i regije.

www.fantasia.hr

Šećerna vuna - Kantica Fantica

Nekad se nudila samo na manifestacijama i svečanostima, a danas je dostupna u skoro u svakoj trgovini.

Naruči

Svileni bomboni proizvedeni u pogonu fantasie su jedinstvene, sa osnovnim i tradicionalnim receptima, ali modernim kobinacijama bezbroj boja i okusa koji zadovoljavaju okuse prethodnih i sadšnjih generacija. izvrsnost, kvaliteta i kreativnost krasi ovaj proizvod.

Zvrkaste Lizalice

Retro lizalice na štapiću ručno izrađene po tradiciskoj recepturi i metodi. Više oblika, veličina i okusa fantasia retro lizalica uveseljava djecu širom EU. a odrasle prisjećaju na bezbrižne dane.

Bilo da se radi o promociji tvrtke, proizvoda, snimanju reklame ili spota, team bildingu ili bilo kakvom drugom događaju, naše promo lizalice, kokice, šećena vuna u boji ili nešto drugo iz našeg asortimana pomći će Vam u predstavljanju i uveseliti Vaše goste i klijente.

Tradicijski način proizvodnje, korištenje prirodnih boja i sastojaka, higijena te kontrola proizvoda smjernice su koje nas vode u proizvodnji kako sada tako i u nekim novim proizvodima.

Klikni - Fantasia proizvodnja

Mediji o nama

Često smo inspiracija novinarima, bilo da se radi o maloj uspješnoj firmi sa velikim učešćem na tržištu ili obiteljskom poslu.Neke od priloga pogledajte

Pogledaj neke

Naš tim

Kako u proizvodnji tako i u administraciji i ostalim segmentima firme, posebnu pažnju posvećujemo poštivanju rokova i dosljednosti prema klijentima. Koordinacija našeg tima omogućava nam izvanrednu fleksibilnost i prisutnost na tržištu.

Top proizvodi 2019.

Fantasia Lizalice

 • Lizalice Tornado

  Paket od 25 komada Lizalica

 • Lizalice candy cane

  Pakiranje 110 komada Lizalica

 • Lizalice okrugle

  Okrugle Lizalice u više veličina, boja i okusa

 • Lizaljka Rog

  Paket od 50 komada Lizaljki

 • Božićna lizalica

  Paket od 50 komada Lizalica

 • Velika lizalica srce

  Paket od 25 komada Lizalica

 • Lizalice Fani mix

  Paket od 100. Komada Lizalica

 • Lizalice srce

  Display 20 komada Lizalice

 • Promotion bomboni

  Svileni bombon

 • Lizalice Zvrk

  Paket 50 Lizalica

 • Šećerna vuna

  Pakiranje 100 komada

 • Kantica Fantica

  Šećerna vuna u kantici

0%
Some required fields are missing. Please review the form and submit again.

Fantasia

Ul.Vukasova 37a,Vugrovec

10360 Sesvete

Zagreb Croatia

tel. +385 99 2014660

OIB: 62933295816

fantasia@fantasia.hrLizaljke dugačke
Lizalica šareno srce
Okrugla lizalica šarena
Boćićna lizalica crveno bijela
Pakirana šećerna vuna
Lizalice u obliku srca
Lizalica na žrapiću
Okrugle lizalice u raznim bojama

Velika lizalica šarena
Srce lizaljke
Okrugla liza

Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom.

Saznaj višeSlažem se
Fantasia lizalice

LOCATION

sunce lizalica